Vad kan jag göra för dig?

När jag och mitt team arbetar med en organisation ser vi till att bygga en plats för nya tankar. Vi bäddar med kunskap och kryddar med inspiration. Vi delar sedan våra erfarenheter av innovation i de organisationer som vi arbetat med. Målet är att skapa meningsfulla och hållbara lösningar. Vi styr våra projekt med en välfungerande karta, en process framåt. Vi brinner för att inspirera och leda.
 
  1. Inspirationsseminarium
    Utifrån tidigare projekt presenterar jag olika recept för den som vill tänka innovativt. Det kan handla om tjugo minuter under en kickoff eller tre timmar med workshop.
  2. Utbildningspaket
    I utbildningspaketen ingår inspirationsseminarium och projekt med flertalet träffar, i Sverige eller utomlands. Vi arbetar då med era specifika frågor. Utmaningar blir till strategier, som blir till rapporter med nya  riktningar. Tillsammans skapar vi nya scenarion för produkt, tjänst och verksamhet.
  3. Visualiserade strategier
    Många gånger behöver den nya strategin beskrivas med annat än ord. Då jobbar vi med metaforer eller med surfsketching, en sorts visuell anteckning. Det är ett kraftfullt sätt att skapa förståelse och känsla. Se ett urval av detta på mitt konto på Instagram: surfsketching.